Velg en side

Thorn

Thorn startet tidlig på 1970-tallet med å tilby forbruker-elektronikk til det Norske markedet. På grunn av at de leide ut denne typen elektronikk og hvitevarer i stedet for å selge det, så ble dette en populær tjeneste for mange nyetablerte nordmenn. I dag er Thorn slått sammen med danske L’Easy som drev med tilsvarende tjenester i Danmark. I senere tid beveget selskapet seg fra utleie til at kunder kunne kjøpe ut produktene etter en lengre leietid, og derfra videre til at de i dag tilbyr smålån til alle som ønsker å kjøpe forbrukerelektronikk og hvitevarer i stedet. På denne måten når de frem til et bredere marked. Man kan også benytte smålån hos Thorn til annet man ønsker å benytte det til.

Lånebeløp hos Thorn

Hos Thorn vil du, som hos andre tilbydere, måtte gå gjennom en individuell vurdering for å få tilbudt lån. Dette vil bestemme hvilke betingelser du får, og dermed også hva den totale prisen på lånet blir. Du kan bli tildelt en rente på alt fra 9,9% til 23,87%. Thorn tilbyr flere typer lån, og beløpet du kan låne strekker seg fra 10000 kr og opp til 100000 kr. Du kan velge en nedbetalingstid på inntil 6 år.

De har forskjellige tilbud som passer til forskjellige behov. For eksempel kan du få tilbud om lån som kan tilpasses slik at du kan benytte betalingsfrie måneder på tidspunkter når du har mye utgifter.

Når du skal velge låntype fra Thorn, så kan du velge mellom Privatlån Pluss, Pauselån, ProduktFinans og TryggLån. Med Privatlån Pluss kan du selv bestemme hvor mye du betaler og om du ønsker pauser i betalingene. Med pauselån kan du også stoppe innbetalinger som gir mye fleksibilitet, men til sammenlikning er Privatlån Pluss mer fleksibelt fordi man også kan velge innbetalingsbeløp. Når man skal benytte et smålån til å finansiere produkter. Den siste typen lån, Trygglån, gir deg mulighet for å forsikre lånet mot arbeidsledighet. For å benytte deg av denne typen lån, så er maksimalt beløp man kan låne 50000kr.

Muligheten for å utsette betalinger ved behov, er en av fordelene når du benytter deg av Thorn som långiver. Mange ønsker å ha et lån som gir denne muligheten slik at man kan benytte seg av en utsettelse hvis en måned blir litt ekstra trang økonomisk.

Når du skal søke om et lån, så vil de aller fleste långivere foreta en individuell vurdering for å avgjøre hvilke betingelser du får på lånet. Hvis man har god inntekt og lite gjeld fra før, så vil man få lavere rente på lånet. Hvis man ønsker å ha best mulig betingelser på lånet, så bør man sjekke hvilke tilbud man får hos flere långivere slik at man vet at man benytter seg av det beste tilbudet. Man kan også benytte seg av en lånmegler for å undersøke de beste prisene.

Søknadsprosess når du søker lån hos Thorn

Det er enkelt å søke om lån hos Thorn. Man trenger kun å fylle ut en søknad på nett, og man får svar med en gang. Når man har fått svar, så kan man raskt bekrefte ved hjelp av BankID. Etter det vil man ha pengene på konto i løpet av kort tid.

Krav for lån hos Thorn

Thorn oppgir ikke noen spesifikke krav for å få lån hos dem. Det betyr at dette også blir en individuell vurdering. Det finnes noen betingelser som gjelder hos de fleste tilbyderne. Man må i alle tilfeller være over 18 år, og man kan ikke ha noen betalingsanmerkninger.

Annet om Thorn

Thorn har hovedkontor i Oslo, men eies ev L’Easy som driver tilsvarende virksomhet i Danmark.

Søk om lån?