Velg en side

Tjenestetorget

Tjenestetorget tilbyr å sammenlikne forskjellige typer tjenester for deg. Det er en norsk tjeneste som har tilbudt sine tjenester siden 2004. Man kan spare mye på å benytte de rimeligste alternativene når man skal benytte seg av forskjellige tjenester for hjem eller bedrift, og Tjenestetorget har samarbeidsavtaler med mange bedrifter innenfor forskjellige områder slik at de kan hjelpe deg å finne den beste løsningen for deg. De tilbyr å sammenlikne priser for deg på forsikringer, på banktjenester, på advokater, varmepumper, eiendomsmegling, samt flere andre tjenester. Tjenestene de hjelper deg å finne gode tilbud på utvides stadig, og derfor er det stor sjanse for at de tilbyr sammenlikning innenfor akkurat dine behov. Ved å benytte deg av denne typen tilbud kan du enkelt finne frem til alternativer for det meste som gjør at du kan redusere utgifter. Det er sjelden en fordel å betale mer for det man har behov for enn hva man må betale.

Man kan også benytte seg av tjenester hos Tjenestetorget for å finne gode betingelser på forbrukslån. Når man ønsker å benytte seg av et forbrukslån, så er ulempen at betingelsen bestemmes på grunnlag av en individuell økonomisk vurdering. Det betyr at du ikke vet hva et lån vil koste deg før du søker på det og mottar et tilbud basert på den økonomiske vurderingen. Hvis du har høy inntekt og lite gjeld, så er sjansen størst for at du kan oppnå en rente i nærheten av det beste tilbudet de tilbyr. Om du benytter deg av Tjenestetorget for å finne frem til et godt alternativ for forbrukslån, eller om du benytter dem for å få bedre priser på andre tjenester, så kan du fylle ut et skjema på nett, og innen kort tid vil du motta tilbud fra dem. Ingen tilbud er bindende og du vil selv kunne velge det tilbudet du ønsker å benytte.

Forbrukslån

Når man skal søke om forbrukslån, så vil så og si alle tilbydere tilby betingelser i forhold til en individuell økonomisk vurdering. Det betyr at du må søke hos alle tilbydere som er aktuelle for å vite hvem som faktisk vil gi deg det beste tilbudet. Det kan derfor være ganske tidkrevende å finne de beste betingelsene. Man må fylle ut et søknadsskjema på hvert sted, og når man har mottatt tilbudene fra hver tilbyder, så kan man først da sammenlikne betingelsene slik at man kan finne ut hvilket alternativ som er best. Når man i stedet benytter en tjeneste av den typen som tilbys av Tjenestetoget, så trenger man kun å fylle ut et søknadsskjema, så vil man etter kort tid motta tilbud fra de forskjellige tilbyderne som Tjenestetorget har avtale med. Når det gjelder forbrukslån, så kan man låne inntil 500000kr, og man kan få en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Andre tjenester Tjenestetorget tilbyr

Til forskjell fra lånmeglere, så nøyer ikke Tjenestetorget seg med å tilby tjenester for forbrukslån. Man kan også benytte dette tilbudet for å søke om tilbud innenfor andre tjenester som Forsikring, Eiendomsmegling, man kan finne billige varmepumper eller man kan finne advokathjelp ved å be om tilbud på nettsidene deres.

Hvordan benytte Tjenestetorget sine tjenester

Det er enkelt å benytte seg av tjenestene til Tjenestetorget. Du finner først frem til bransjen hvor du ønsker å kunne finne et godt tilbud for, og så fyller du ut et skjema med nødvendig informasjon. Denne informasjonen sendes så videre til de aktuelle tilbyderne, og du vil så få tilsendt et tilbud direkte fra tilbyder. Hvor raskt du får svar avhenger av de enkelte tilbyderne. Når du har mottatt tilbudet, så kan du selv bestemme hvilket tilbud du ønsker å benytte. Denne tjenesten er kostnadsfri.

Søke forbrukslån ?